Flora, C.I.B, POHJ & FIN & S & N MVA, BALTV-09, EEV-10 Gwragged Annwn Thunderbolt, on kolmannen kerran peräkkäin menestynein näyttelyparson narttu

Flora on vaan niin ihana

Nyt Floran on aika siirtyä "eläkkeelle" näyttelyrintamalta ja viettää rentoja päiviä sekä niitä ihania vauhdikkaita päiviä agilitaten. Yhdet näyttelyt tälle vuodelle 2011 on siis tulossa, TOP-Terrier, joka on kutsukilpailu menestyneimmille terriereille.

Floran kanssa on ollut suuren suuri nautinto kiertää näyttelyitä. Mitä isompi kehä sitä enemmän olemme nauttineet. Paljon upeita kokemuksia ja muistoja, ihania ystäviä on tullut matkanvarrella! Se mitä tähän on mennyt on valtaisa määrä tunteja, kilometrejä ja tietysti myös rahaa, mutta se on täysin sen arvoista! Kokemusta on tullut niin valtaisa määrä.

Erityis Kiitokset kasvattajalle upeaakin upeammasta koirasta, vaikka vannoin etten sitten näyttelyis ala kulkemaan. Super Kiitokset trimmaajalle, olet kyllä uskomaton taikuri! Muistan erityisesti sen kerran kun olin lähdössä Ruotsiin näyttelyyn, huh, ja Flora vielä sijoittui siellä ryhmässä! Kiitos myös Riitta ja Alli, useista kehänreuna tsemityksistä! Syyllisin tähän kaikkeen on kuitenkin Maikku, joka mut yllytti moiseen menoon! Kiitos kuuluu myös monille monille muille, fyssarille, hierojalle, ystäville ja ihan koko meidän perheelle! Kiitos!

Flora on niin Rakas