Lahden KV-näyttelyssä tuomarina Hans Lehtinen.

Erittäin hyvä koko. Oikeat mittasuhteet. Kuono saisi olla täyteläisempi. Hyvä rungonmalli. Riittävät takakulmaukset. Erinomainen karva. Saisi liikkua hieman tehokkaammin takaa.

ERI, VAL1, PN1, VSP, CACIB

Kehässä oli lisäksi kaksi tuomariharjoittelijaa eli koiraa tuli syynättyä kunnolla. Hans arvosteli meitä mukavalla huumorilla, ei mitään tosikko toiminaa   Lisäksi palkinnot oli laadukasta käyttötavaraa niin eihän sitä voinut olla kuin yhtä hymyä.

Parson kehän jälkeen mulla jäi aikaa vajaa vartti siirtyä toiseenpäähän hallia TOP-Terrier esiarvostelu kehään. Meinas heittää parson kehässä kyllä jännityksen puolelle, että ehdinkö ollenkaan. TOP-Terrier palkintotuomarina oli Karin Bergbom. Tästä kehästä meidät onnistui pudottamaan brasilianterrieri POHJ&FI&SE&NO&SK&EE<&SI MVA JMV-09 MV-09 EUJV-08 PMJV-08 V-09 SIV-10 LTV-10 Jyvämäen Yllätys joka oli PN2. TOP-Terrier on siis kutsukilpailu johon kutsutaan edellisenä vuonna parhaiten menestynyt rodun edustaja, kutsun saa siis uros, narttu ja veteraani.

Erittäin mukava päivä Oli ihana päästä isoon kehään, kun jo mietin Floran takaliikkeitä koska niistä nyt on mainittu kahdesti. Selvisi että postimerkin kokoiset kehät eivät ole Floraa varten, vaan se on isojen kehien prinsessa