Perjantaiaamu aloitettiin agilitylla ProCaniksella.
Kaikki koirat pelitti hyvin :-)
Itseasiassa meillä oli vähän sellainen rataprofiilien testipäivä...
Mä onnistuin suunnittelemaan idiootti tyhmän radan pätkän, sellaisen satuta koiraasi tässä :-(  Meillä ei ole siis mitenkään aina esteiden väli 5-7m, ne on ihan mitä milloinkin ( kuitenkin yritetään pitää ne terveellisinä ). Halleissa kun tulee seinät vastaan. No  minä keksin loisto radan ja pätkä sillä oli seuraava kepit, noin 4m väliä ja vasemmalle putkeen joka taivutettuna oikealle. Jep olipa fiksu. Tietysti nopea Flora oli jo täydessä vasemmassa laukassa heti keppien jälkeen putkeen mentäessä ja ei kyennyt putkessa vaihtaan oikeeseen laukkaan. Tästä seurauksena Flora ei enää mennyt putkeen. No meni se sitten kun otin sen oikeessa laukassa ja silleen normisti, eli ei mitään pysyvää kammoa. Näin ajattelematon todella voin olla kun suunnittelen ratoja, mutta näistä otetaan opiksi!

Reeneistä kotiin ja Patrician käsittelyyn :-)
Floralla ei ollut kuin vasen takareisi vähän jumissa. Se oli riemu uutinen, mä oon niin onnellinen kun koirat on kunnossa ja terveitä, Floran oikee takajalka jopa niin pehmee, että Patrician oli pakko "fiilistellä" sillä :-) Koti jumppa reeniä vähennettiin ja toisaalta tehostettiin enempi "urheilukoira suuntaan". Patrician mukaan Flora on jo patsasmainen eli lihakset on hyvässä kunnossa ( Patricia siis tönii, tuuppi ja heiluttelee koiraa tietyissä asennoissa, kun näitä asioita testailee :-)  ). Niin ja tää tarkottaa sitten eri patsasmaista kuin näyttely patsastelu ;-)

Faunalla oli yksi lukko selässä. Joko aamun reeneissä tai torstai-illan reeneissä tullut, kun oli niin tuore. Se siis aukesi helposti. Vasen takareisi oli Faunallakin jumissa. Patricia epäili meidän olevan hyvin oikeakätisiä reeneissä, kun molemmilla oli vasen jumittanut. Polvet eivät naksuneet!! Jee ja Jipii!! Faunan kotijumppa jatkuu samanlaisena.

Faunan torstia-illan reeneistä:
silloin oli ryhmien väliset kisat ( siis kahden yhtäaikaa reenaavan ryhmän väliset ). Fauna oli ollut toinen kyseisissä skaboissa. Tästä on hyvä jatkaa sunnuntaiksi Hämeenkyröön YLÖKKin  kisoihin.
Flora ei vieläkään starttaa rauhoittamisen aiheuttaman dopingkiellon vuoksi. Haava-antibiootin vuoksihan jo saisi kisata, mutta rauhoitusaineella on kielto kuukauden. Siis huoltojoukkoihin.