Tänään Lahdessa KV-näyttelyssä Flora sai tarvitsemansa viimeisen cacibin Kans MVA arvoon. Tuomarina oli Branislav Rajic, SI.

Flora ERI, PN1, CACIB, ROP

1241139245_img-d41d8cd98f00b204e9800998e                                                  Kuva Miia Rastas

3 years old, exc size & balance & coat & colour. Very sound movement, beautiful head, good nect & topline & angulation & tail Very prominent front good ribcage Very sound movement & brilliant all over.

Ryhmäkehän mokasin!! En kuullut kuulutusta kokoontumiskehään kutsusta eli menin todella myöhässä sinne. Tuomarina oli sama kuin aiemmin parson kehässä. Tuomari tykkäs kovasti Florasta, eli siksikin tämä mun moka harmittaa ihan suunnattomasti!!! Kokoontumiskehässä vieressä ollut russelisti jo sanoikin mulle että tuomari tuijottaa koko ajan ja tosi pitkään Floraa. Sitähän näyttelyissä aina toivookin, että tulee huomatuksi. Nyt se vaan kostautui mun mokaan. Eli poistuimmi isosta kehästä ekojen joukossa. Tämän kyllä laitan omaan piikkiini, kun käyttäydyin epäkohteliaasti myöhästymällä.

 

Fauna ERI, AVO1

1241139352_img-d41d8cd98f00b204e9800998e                                                  Kuva Miia Rastas

2 years old, exc size & balance, brilliant chest span, exc front, topline, angulation tail well temperated extrimely good movement.

Faunan esiintymiseen olin tyytyväinen. Fauna teki iloisuudellaan vaikutuksen tuomariin sekä kehäsihteeriin( tai sihteeri tms..) . Kyseinen naisihminen ei meinannut pokkana pysyä, kun tuijotti Faunaa ja hänen oli pakko kommentoida kun nostin Faunaa pöydältä, että "Onpa se söpö"  :-) No tuomarikin tykkäsi ja voitti tosiaan oman luokkansa, mutta parasnarttu kehässä Jari oli Faunan kanssa ja se oli ihan kamala, eli siinä se sitten :-(

Kasvattaja ryhmässä oli Flora, Fauna, Floran pennut Redi ja Rocky. Ja voitettiin kasvattajaryhmä tällä kokoonpanolla!!! Voi kuinka oli ihanaa taas nähdä Floran pentuja.

Whole group exc head type, good colour markings they are all well balanced and fluent in movement correct in angulations & well temperated as a group they are not all cohesent enough to show totaly unigue type but they are obviousley of high quality and defenetly breed type.  KASV 1, KP

Lahti oli aivan ihana näyttelypaikka. Erilainen mitä yleensä näyttelyt. Siellä oli tilaa, parkkimaksua ei ollut, luettelo oli ilmainen + siinä tuli lisänä namipussukka,  pokaalit oli kohtalaisen hyvän kokoisia ja rop sai ison pehmokoiran :-) Tää tuntu ihan kummalliselta kun yleensä ihan kaikesta rahastetaan runsaasti. Hyvä Lahti :-)