Vappu Alatalo ja Patricia Hirn olivat tänään jälleen kouluttamassa aiheesta koirien hyppytekniikka. Olipa taas oikea tieto pläjäys viikonloppu :-)

Flora ja Fauna treenas ensin perussarjan + pidentyvän. Ne meni hyvin. Tai Flora oli suorastaan loistava :-) Vappu jaksoi hehkuttaa Floran ja Faunan takapään käyttöä :-) On kuulemma niiiiin harvinaista herkkua koirat jotka käyttävät näin hyvin takapäätään :-) Ja vielä harvinaisempaa kuulemma kun ottaa rodun huomioon.
Floran kanssa reenasimme näillä kahdella sarjalla myös ohjaajan vaikutusta Floraan. Tässäkin Flora kokosi itsensä hyvin hypyille ja suoritti hypyt teknisesti loistavasti vaikka mamma olikin hukassa välillä :-) Reenasimme sarjoja myös korkeassa vietissä. Tätä ohjaajan vaikutus treeniä ja vietin noston jälkeen ohjaajan vaikutuksen treenejä jatkamme.
Lisäksi reenasimme täysin uudenlaista etäisyyden arvio treeniä. Neljällä eri etäisyydellä. Näistäkin Flora selvisi hyvin, eli ihan meni ongelmitta. Teknisesti loistavat hypyt. Nyt vaan seurailen onko ne myös radalla kokoajan yhtä hyvin teknisesti hallussa. Tätäkin reenaamme vain ylläpitävästi :-)  Samaisella reenillä Fauna väsähti 10 ja 12 jalan väleillä, mutta ponnistuspaikat olivat silti hyvin hallussa :-)

Tämän päivän lyhyt kooste:
Floralla on vain ylläpitävää reeniä. Ohjaajan vaikutusta hyppyihin reenaamme.
Faunalla työstetään syviä lihaksia. Ja reenaillaan tekniikkaakin, vaikka ponnistuspaikat löytyivätkin hyvin :-)

Sunnuntai:
Jatkavilla oli suurimpana teemana vauhtitaipuminen sekä taipumista ja ohjaajan vaikutusta. Otettiin myös avotunnelia eli putki mukaan hyppytekniikka reeniin.
Ihan uutta tietoo tuli taas niin paljon, että päässä suurisi :-)

Florasta:
jälleen suoritti kaikki tehtävät loistavasti. Ainut mitä reenaamalla reenaamme on ohjaajan lisääminen kuvioihin. Muita teemme ylläpitävästi :-)

Fauna:
sille reenaamme lisää syviä lihaksia. Se ei ole vielä valmis vauhtitaipumis reeneihin, eli reenaamme perustaipumis reeniä.
Etäisyyksien arvioinneissa käytämme tarvittaessa apuvälineitä.

Eväitä viikonlopulla tuli siis paljon. Paljon on siis vielä tehtävää, mutta ilahduttavan paljon oli Florassa ja Faunassa hyvää!! Ihana viikonloppu :-)