oli taas vuorossa Mouhijärvellä. Mun jalka ei ole vieläkään kunnossa ( hermo alkaa olla jo palanu loppuun tään turhan jalka vaivan kanssa. Kukaan kun ei osaa oikeesti sanoa mikä siinä mättää. Jotain penikkatauti tyyppistä, mutta näin pitkään eli syyskuun alusta... ? ). No Ville tuli onneksi Klenin ja Ainon kanssa mukaan, kun en voi täyttä kerta reenata.

Flora oli hyvä! kontaktit on edelleen loistavat. Rataa menee hyvin, mutta mun jalka ei kestäny sit valsseja ja kovia koukeroita, eli niitäpä ei sitten reenattu kuin jalkatestauksen verran. Suoraa juoksurataa jalka sitten kestikin mennä ja se meni kivasti. Hypyt oli vähän siksakki maisesti yhdellä suoralla lisäksi oli parit putket, hyppyjä ja lopuksi puomi. Hyvä rekku mulla :-)

Fauna oli myös hyvä! Kontaktit oli hienot, ei mitään jännittelyä puomillakaan, jee-e. Rataa teki loistavasti.

Valtsu-ukko nautti taas täysillä agilitysta :-)
Reenailtiin muuten takaaleikkauksiakin, ja tietysti ne ei oo täysin sulavia opetellessa, niin oli nautinto katsoo vanhan ukon menoa radalla takaaleikkausten kohdalla. Ikä ja oppi paistoi iloisesti :-)

Aino ja Kleni olivat loistavia!! Ne on niiiin nopeita ja Ainolla on kyllä hanat täysillä päällä 8-)

Taas tuli muuten todistetuksi, että on hyvä harjoitella monenlaisella pohjalla ja seurata kuinka rekun tassut pitää milläkin alustalla, tai ottaa siis kaveri seuraan, kun ei sitä itse kokoaikaa pysty pelkkää koiraa seuraan ( mun ainakii tarvii välillä vilasta eteen ja sivullekkin,.. ).


Viime perjantaina tuli oltua Janita Leinosen luennolla aiheesta: Henkinen valmentautuminen - tärkeä osatekijä matkalla menestykseen. Ja olipa taas hyvää kuunneltavaa!! Suosittelen ehdottomasti kaikille!!