Viikko treeniä ja omatoimia on tälläviikolla tullut harjoiteltua.
Fauna oli ollut viikkotreeneissä ihan vauhdikas ja innostunut :-) Tämä on positiivista ihan kympillä. Valeraskaus painaa päällä, mutta tyttö porskuttaa :-)

Flora oli viikkotreenissä yllättävän kuuma. Jauhettiin paikallaoloakin vaihteeksi. Oli muka irtoamis treeniä, mutta protestoin heti, että rataprofiili ei tehnyt sitä mahdolliseksi. Flora on nopeampi juoksija kuin minä ( tämähän oli itsestään selvyys).  Kyllä se vinkulelulla irtos sitten silläkin radalla, kunhan jätin kaksi ekaa estettä suorittamatta. Irtaantumisharjoitus oli esteillä viis-seitsemän jotka olivat putken jälkeen. No sitä en tiedä tapahtuiko tässä mitään oppimista. Radalla oli vaihteeksi pöytä, jarrupolkimen olemassaolosta ei ollut tietoakaan aluksi. Suht OK oli lopuksi.
Omatoimitreenin projektina oli puomi ja Floralla myös kepit. Puomiin en oo tyytyväinen, kohtalainen. Kepit menee vauhdilla vinkulelulla. Treeniä treeniä.

Kaikki koirat sai tänään hieronnan. Flora oli hyvässä kunnossa, vähän jumia vasemmalla, lanneosassa vasemmalla kuonaa. Fauna oli selästään kivi. Valtsu oli jäykkä kauttaaltaan, se nyt oli jo etukäteen selvä, eikä se ikinä oo mikään pehmee ollutkaan kun aina on semmoinen jäyhä jököttäjä. Meidän koirat kun on muutenkin niin erilaisia, niin se on oikeistaan suoraan verrannollinen niiden lihaksiinkin: Flora on kotona sellainen rento joka vaan venyy ja valuu, Fauna on kokoajan valmis tekemään jotain ja touhua täynnä, Valtsu on sellainen jäykkis joka on kokoajan periaatteessa valmiustilassa jos jotakin tapahtuu, se on sellainen lälläri, heti valmis väistämään mm lapsia. Valtsu on tosiaan ollut koko ikänsä jäyhä jököttäjä, sen liikkeetkin on sellaiset jäyhät. Ehkä katkennut jalkakin tekee tätä luonnetta osaltaan. No nyt kuitenkin koirat on hierottuna :-)