Teivossa , suuressa totohallissa. Estraadilla kaunis Flora.
Mäykyt järkkäsi mätsärin ja ajattelin sinne mennä opiskelemaan.  Tuija ja Säde oli videoimassa tapahtumaa ja  täten aion sitten opiskella mitä teen toisin ja mikä on hyvää ja onko sellaista ylipäätään??  Florahan on kaunis ja hyvä rakenteinen ettei siinä se ongelma ole, vaan siinä että  MINÄ osaisin esittää se täydellisesti!  Eipä oo paljon vaadittu eipä. en ole vielä videota ehtinyt analysoida ( ja varo vaan Taija  lähetän sen sulle  arvosteltavaksi ;-)  ), mutta se  alkaa pyöriä kyllä ahkeraan!

Tuomarina oli Juha Lehtinen, joka piti Florasta paljon!! Kaunis ja hyvä rakenteinen! Mutta koska kehässä oli kaksi karvatonta koiraa joista toisen kuuluu olla karvaton ja toisen ei. Hän pahoitteli kovasti, että joutui antamaan meille kakkosen. Itse en siitä ollut pahoittani lainkaan ja sen myös hälle kerroin. Olisihan se ollut väärin kilpakumppaniakin kohtaan, kun Flora oli nakuna näytillä. Minä sain mitä halusin, eli videon tapahtumasta!

Koiria mätsärissä oli paljon. Ehdin Floran kanssa tehdä hyvän lenkin harjulla ja nauttia syksyn maisemista sekä Floran iloisuudesta. Flora on niin helppo matkakumppani paikassa kuin paikassa.

Sunnuntai aamun kunniaksi tein koirien kanssa Ylöjärvi city lenkin. Oli koirilla uusia tuoksutuksia paljon. Kylillä oli kovin hiljaista ( no joo kello oli kuus aamulla ) eli ihan rauhassa saatiin siellä kuljeskella :-)