Tuomarina Rauno Virta kaikissa kisoissa

Eka kisa

Tulos 6,1

Rv.5  Av.1,10

Kielto putkella. Putki oli ollut niin että se oikein imee koiraa ja Jari oli Faunan sinne ohjannutkin ( ulkopuoliset oli tämän todennut :-) ), mutta jostain syystä Fauna vaan ei sinne halunnut mennä.  Viisi ekaa estettä oli dieseliä käynnistelty ja sen jälkeen oli taas löytynyt vauhtiakin.

 

Toka kisa

Tulos 19,28

Rv.5 Av. 14,28

Kepeiltä 5. Keppien jossain puolivälissä Fauna oli astunut keppien raudan päälle ja liukastunut siinä. Sen seurauksena kaatunut ja mennyt liukuen vielä matollakin kerien, kun oli siitä tolpilleen päässyt niin liunta oli vienyt jo ohi oikean välin. No tällaista voi sattua pakkasella, että on rauta liukasta. Aikaa oli tuhrautunut kun Jari oli sitten haeskellut oikeeta väliä mistä jatkaa ( hölmö ei ollut heti mennyt aloittaan alusta). Fauna oli kuitenkin kulkenut hyvin ja ollut tosi reipas tällä radalla :-)

 

Kolmas kisa

Tulos HYL

Faunaksi kulki hyvin. Tiukassa mutkassa jälleen jalat alta Faunalla ja kaatuminen.  Paikka johon Jari oli suunnitellut valssin teki kuitenkin persjätön, kun oli aikaa niin hyvin ja Fauna katosi lapasesta. Fauna sitten valitsi puomin putken sijaan, siinäpä se sitten.

 

Fiilikset kisoista jees :-)

Jari oli uuden ATTn kanttiinin ensimmäinen maksava asiakas ja ATT palkitsi täten Jarin. Hauska idea :-) Eli on kotiintuomisina palkintokin, kahvin juonnista :-)

Tässä uuden kanttiinin ekan maksavan asiakkaan "palkinto"


Huomenna jatkamme ATTlla koko perheen voimin :-)