Lauantaina 26.4. Vaasassa KV näyttely
Flora ERI ja PN3
Tuomari Rita Kadike-Skadina Latviasta piti kovasti Florasta, mutta halusi sille vahvempaa lannetta / selkää. Käski harrastaa ylämäki-alamäki reeniä. Täti oli aika selkä friikki selvästikkin, kun seurailin sen arvostelua irlannin susikoira-kehässäkin. No Floralla on onneksi lannetta, en tästä arviosta hätkähdä mitenkään. Jatkamme harrastusta Mäntässä.

Sunnuntaina 27.4. Seinäjoki LAGU agilitya
mini1 tuomari Anders Virtanen
Ekassa kisassa olimme kolmansija vitosella. Flora kävi kepeillä katsastamassa numeron. Meni hyvin ekaan väliin, nuuskutti numeron ja jatkoi pujottelua LOISTAVASTI!! Mä tuuletin tätä kyllä koko loppu radan ( kepit oli este numero neljä ), eli tosi hyvällä fiiliksellä :-)  :-) Radan pituus oli 168m. Ja Floralla selkeästi paras aika :-)

Tokalla radalla tuomari painotti paikalla pysymisen tärkeyttä lähdössä. No Flora lähti hiipiin lähdöstä. Tässä vaiheessa mun fiilikset putos, ikävä kyllä! En sitä korjannut, koska olin jo kaukana ja ajattelin, että Flora tulee ja ylittää kuitenkin lähtölinjan. Kuten kaikki tietää tämä ratkaisu oli TYHMÄ. PISTE! No Sitten mentiin hyppy, hyppy, muuri, putki, rengas, puomi, hyppy sitten jotenkin kai hukkasin koiran tai oletin enkä ohjannut. Mielestäni siinä ei ollut muuta kuin hyppy, mutta Flora katselikin juuri jotain kehän ulkopuolelle ( hakikohan apuja kun en ohjannut....) ja kieltohan siitä tuli. Keinu oli hirmu varovainen, eli sitä täytyy reenata!! Sitten jo paiskasinkin vääräänpäähän putkea, mutta jatkettiin täysiä rataa ja Florahan irtosi hienosti! Se on aina helppo koittaa "riski ohjausta" kisoissa kun on jo rata pepullaan. Flora tykitti hienosti. Keppejä ei hakenut, hihassa vähän roikuttiin, mutta kun eka väli löytyi, niin johan taas lähti tikkujen kierto sujumaan. Ehkä sitten jo seuraavissa kisoissa nollaakin pukkaa.

Tuomari kurssi kuulumisia: Jari ei valmistu tältä kurssilta tuomariksi. Jaria ei tämä jurppinut kuitenkaan, ei se tuomarin pesti oikeesti kovin helppo ole! Jaria oli kuitenkin toivottu mukaan seuraavalle kurssille, eli katsotaan mitä mielessä liikkuupi seuraavalle kurssille haettaessa?

Nyt on koirilla vähän vapaata, minkä ovat todella ansainneet!
Ens viikko sujuu tanssi merkeissä. Meidän Peppiinalla on reenejä ja huipennuksena tanssinäytös :-)

Seuraava koiratapahtuma on Mäntässä äitienpäivänä. Flora on näytillä Viirtelän Tarmolle. Katsotaan mitä sieltä sitten kuuluu :-)