käytiin lauman kanssa Mouhijärvellä ProCanis-hallisssa. Treenattiin tyttöjen ( Flora ja Fauna )kanssa kontakteja ja vähäsen keppejä. Floralla oli kontaktit ja kepit loistavasti hallinnassa mammaloman jälkeen :-) Motivointi ruualla helppoa nytte, kun sillä on hirmu nälkä. No aina sille kyllä eväs maistuu... Fauna suoritti ekaa kertaa kontakteja ilman apuohjaajaa, meni hyvin, mutta huilinjälkeen ei uskaltanutkaan mennä puomia. Täytyy siis palata, apuohjaajan kera asiaan... A-sujui kuitenkin mallikkaasti. Hallilla käytössä olevat esteet on hyviä. Kontaktiesteet on karhennettu melko isolla hiekalla, ei oo ainakaan sateellakaan liukkaat, jos ovat joskus ulkokäytössä. Yksi ajatus oli joskos Fauna koki kovin karkeat kontaktit epämiellyttäväksi herkkiin tassuihin. Meillä kun ei koirat lenkkeile kuin pehmeässä metsässä, niin on tietysti pehmeät tassunpohjatkin. Täytyy varmaan alkaa kulkee kylilläkin koirien kanssa, että saa paksuutta tassujen pohjiin.
Hallissa oli käytössä myös täysmusta putki, jota me ollaan kaivattu jo pitkään. Sitä tietty oli pakko reenailla. Hallilla on muuten kelta-siniset esteet ja putki, eli saa reenata erivärisillä esteillä kun normisti.

Valtsu reenaili kaikkee mahdollista. Sen kepit oli niin vauhdikkaat etten muista koska viimeksi olis pujotellut niin vauhdikkaasti :-) Mulla jalka renaili, eli myös Jari pääsi vähän reenaileen vauhti-Valtsua.

Pennut voi hyvin ja äänekkäästi. Ne kyllä pitää sellaisia painiotteluja, että luulis pohojalaasiksi painijooksi ;-)