Ei oo helppoo toi tyttökoirankaan elämä. Meillä nartut on taas hormoonien sekamelskassa. Ja Valtsu on justihin niiin idiootti tyhymän näköönen ja oloonen notta hejssan vaan.
Jarilla on ollut töissä kiirettä ja pitkää päivää ( myös aikaista ), että koirien lenkitys on jäänyt pissatus lenkeiksi muutaman päivän. Tänä aamuna sitten narttujen leikki muuttuikin hieman kovemmaksi. Fauna juuri leikatuilla kynsillä raapi Floran rinnuksen ihan skraaduille ja Fauna lähti kisaamaan verisellä korvalla. Ei siis mitään pahempaa ( lue tappelua! ) mutta Floralla rinta punottaa, toivottavasti väri laskee huomiseksi ja Fauna oli saanut pienen haavan korvaan ja verta niinkuin korvasta tulee.

Kisoissa Fauna oli ollut tyypillisen hidas hormooneissaan. Ekalta radalta hylly. Toka rata nollalla virheellä, mutta yliaikaa joku 14 sekkaa ja tällä ilmeisesti kuudes sija. Fauna on ollut siis Todella Hidas, kun katsoo tota yliaikaa. Huh huh.

Toivottavasti nartuilla alkaa pian juoksut tai sitten niin että olis agirodun aikaan, kun ei silloin oo muutenkaan aikaa harrastaa. Mutta enpä usko, että heinäkuuhun asti juoksut menee. Ne alkaa sitte kun alkaa.....