Kuva: Harri Luojus

 

Keuruun ryhmänäyttelyssä tuomarina Paavo Mattila

 

FAUNA avoinluokka EH

Hyvä narttu, jolla kaunisilmeinen pää. Hyvät korvat. Hyvä kaula. Sopusuhtainen runko. Ylälinja saisi olla parempi. Hyvä hännän kiinnitys. Kulmauksia saisi olla enemmän. Saisi liikkua vieläkin tehokkaammin. Miellyttävä luonne.

Olin hirmu tyytyväinen Faunan EH:ään. Tuomari kun on tosi tarkka. Fauna oli kyllä muutenkin tosi kiva ja reipas :-) Tästä on hyvä jatkaa...

 

FLORA valioluokka ERI, VAK1, PN1, ROP

Kaunis narttu, jolla hyvänmallinen pää. Kaunis ilme ja korvat. Erinomainen kaula. Hyvä, sopusuhtainen runko. Erittäin hyvä ylälinja. Hyvä hännänkiinnitys. Erinomaiset raajat. Hyvä karva. Liikkuu hyvin. Miellyttävä käytös.

Flora oli Flora :-) Tuomari sanoi, että sen takapään liike ei ole oikein tehokas. No tähän tokaisin mitään ajattelematta, että tää kehä on niin pieni ettei se saa vauhtia siinä. Ja sitten päätin näyttää ne liikkeet ( taisin talloa parit koiran tassut ja katsojien varpaat, kun käytin ihan koko kehän, anteeksi vain tallatuille). Tuomari tähän, että joo nyt oli kyllä erinomaiset liikkeet :-) ja ROP sitten osui meille :-)

Kehä oli tosiaan pienempi kuin postimerkki ja todella epämääräisen mallinen. Taas yhtä kehä kokemusta rikkaampi ja kovasti Vännäsin ryhmäkehää kaivaten!

Ryhmäkehässä emme menestyneet. En jaksanut Floraa tsempata ja esittää. Olin näyttelyissä yksin kahden pienen lapsen ja kahden koiran kanssa. Lapsilla painoi päiväuneton aika päälle ja veivät kyllä kaiken mehun meikäläisestä. Järkevää olisi ollut lähteä heti oman kehän jälkeen niin lapset olisi saaneet nukkua päiväunet ajallaan autossa matkalla kotiin. Mulla vaan on periaate, että jos on ROP niin jäämme myös isoon kehään pitämään parsonien puolia. Kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan kiva päivä :-)

Prinsessat :-)