Faunalta poistettiin tänään tikit tassunpohjasta. Hyvältä tassu näyttää :-)

Lausunto näytepalasta oli seuraava:
Tutkitussa näytepalassa todettiin hyvin rajoittunut, hyvänlaatuinen papillooma-viruksen aiheuttama epiteliaalinen kasvainmuutos eli syylä. Muutos oli sekundaarissti tulehtunut. Syylät eivät yleensä uusiudu paikallisesti kirurgisen poiston jälkeen, mutta joskus uusia syyliä saattaa kehittyä edellisten ympäristöön. Näitä kasvaimia esiintyy etenkin nuorilla koirilla.

Täällä ollaan hyvin riemuissaan. Voi melkeinpä sanoa, että päästiin säikähdyksellä. Lenkitykset aloitetaan pikkuhiljaa ja agilityakin päästään kohtalaisen pian harrastamaan :-) Joku seuran reenareista kysyi, että onko se tarttuvaa, kun on virus. Ei ole tarttuvaa, eli sen takia ei meitä tarvitse karttaa :-)

Agirotu 2008 talkoiltiin kunnialla läpi :-) Fiilis oli kiva ja sää suosi. Enpä kyllä paljonkaan ehtinyt kisoja nähdä, olin joko ilmoittautumisia vastaan ottamassa tai tuomarin sihteerinä. Sihteerikkönä kun ei paljon muita vilkuilla kuin tuomaria.
Tiinalle terkkuja kun kerta "ihaili" mun rock asusteita ;-) Rock-asennetta saa ostettua Vahinkotavara myymälästä, ihan vinkkinä :-)

Nyt uusia haasteita kehiin... Näyttely ja agility-kisat aloitetaan elokuussa. Nyt treenataan ja odotetaan kesän alkamista...