Tuomarina parsoneilla Yvonne Cannon, Irlanti

Urokset junioriluokka

Pearch Hill's Royal Coachman "Frank"

Well balanced head nice dark eye. Good lenght of neck. Stands well on fore legs & hind legs. Good topline. Good depth of chest. Moves with good topline and is balanced on the move. Moves a little close behind. Front movement ok.

ERI / 1

Frank esiintyi hyvin. Toki olimme paikalla ajoissa että poika saa purkaa itseään ensin. Frankkiin olin todella tyytyväinen.

Tuomari aloitti Frankin arvostelun sellaisin sanoin, mitä sihteerikkö ei ymmärtänyt. Tästä juuri kuva kun tuomari peruu sanojaan ja muuttaa sanamuotoa.


Nartut valioluokka

Gwragged Annwn Thunderbolt "Flora"

Well balanced body, well balanced head, feminine expression. Stands well on fore legs. Good neck, good topline. Good angulation. Well angulation behind. In excell condition. Has a depth to her chest. Moves a little close behind, moves very well in profile. Moves well in front.

ERI / 1 VSP CACIB

Frankille kuumuus ja pitkä odottaminen teki hyvää, mutta Floran se teki maan matoseksi. Rop uros oli muuten koko näyttelyn paras!!

Kehät olivat ihanan isoja ja muutenkin nurmipohja oli aivan ihastuttava.

Mukana näyttelyssä oli myös Frankin Kalle-veli ja Kaisu-sisko. Heitä oli tosi kiva nähdä, kuten myös Frankin kasvattajaa Seijaa.

Kalle, Kaisu ja Frank

Kivan loma reissun saimme tästäkin näyttelystä. Ja oli kiva tavata "pohjoisen" parsonisteja.

Tulomatkalla yövyimme Ähtärissä ja kävimme katsastamassa eläinpuiston eläimet. Leirintäalue oli ihanan koira myönteinen. Tälle leirintäalueelle täytyy antaa täys kymppi joka suhteessa. Kiva reissu jälleen.