meidän koiratouhut vuonna 2008 alkoi fyssarilla.

Flora oli ihanan hyvässä kunnossa :-)
Ilmeisesti viimeviikon torstain puomin ylösmenokontaktilta luistaminen oli aiheuttanut "salmiakkiin" pienen pienen revähtymän takaosaan ja todella kipeän jumin etuosaan. Patrician mukaan tapaturma ei ollut kovin vanha, ja saatii hyvin korjattua! Jos tätä tapaturmaa ei olisi tapahtunut, niin Flora olis ollut ihan terve!! Jumppaa jatkamme entiseen malliin, toistoja lisäten.

Fauna oli taas niin virtaa täynnä, että huh huh.
Faunalla olikin rangassa jumia ja ranka jäykkä. Rangan jäykkyys tietysti ajatutti, mutta koska edelliskerralla oli ranka niin vintturassa, niin katsomme miltä se ensikerralla näyttää, ja pohditaan sitten jos on pohtimista. Faunan takapolvet naksuvat ( tai ainakin oikea polvi, vasemmalla puolella se on joko polvi tai kinner). Oikea takapolvi on hivenen väljä. Aloitamme siis etureisilihas treenit uutena reeninä. Muuten jatkamme samoja jumppasarjoja kuin ennenkin. Selvennystä tästä polviasiasta, eli viime syksynä on Faunan polvet eläinlääkäri todennut terveiksi. Kyseessä on siis niin minimaalista väljyyttä, ym että tiedostamme vaan asian ja tiedämme mitä reenaamme tukeaksemme asiaa. Tällaisia vastaavia tietoja tulisi varmasti paljon esille jos kaikkia koiria tutkittaisiin millintarkasti. Tiedä mitä kaikkea meidän Valtsulta ja Lucylta löytyis jos ne pääsis Patrician käsittelyyn 8-O

Hierojalle täytyypi kutsu lähettää, koska Fauna oli myös lihaksista jäykkä oikealta. Ja pahitteeksi ei hieronta kyllä muillekkaan oo.

Jos joku nyt pohtii miksi emme olleet keskiviikkona agilityä reenaamassa, niin kerrottakoon että vietin silloin yön taysissa Juhon kanssa nenäletkuissa. Aamulla viidenaikaan pääsin kotiin Juhon kanssa, niin ei löytynyt virtaa lähteä juoksenteleen. Meidän lapsissa on nimittäin kunnon vatsatauti. Juho oli siis nesteytyksessä. Peppiina päässyt hieman vähemmällä.Nyt on enää vatsat kuralla ja ruoka maittaa jonkin verran jo. Olemme toivottavasti voitonpuolella tästä taudista!!

Vuoden vaihde sujui rauhallisesti. Flora ja Fauna nukkuivat ihan hiljaa häkeissään kun oli ilotulitus päällä. Ne eivät välittäneet vaikka niistä neljänmetrin päässä ulkona paukuteltiin kaiken moisia paukkuja ja pommeja. Voi kuinka ylpeä mä olen tytöistä!!
Pohojammaalla Valtsu nukkui ilotulitusten ajan, se ei jaksa välittää moisesta. Lucy oli aluksi vähän puhissut, mutta oli alkanut sitten ikkunasta seuraamaan, mistä naapurista seuraavaksi ammutaan raketteja :-) Oon nimittäin aikoinaan aiheuttanut Lucylle ilotulituskammon, ihanaa että se kammo on parantunut :-)

Uusi Vuosi, uudet kujeet!
Kisa- ja näyttelykalenteri alkaa olla selvillä tällevuodelle siis keväälle / alku kesälle.
Tavoitteena on tietysti saada 0-tuloksia, sertejä ja cacibeja roppakaupalla :-)
Ja tiedä vaikka Peppiina sais sen villakoiransa tänävuonna ;-)

Ja mainoksena kerrottakoon ja kaikki mukaan tulkanee:
su 10.2.2008 kello 10 alkaen Patricia Hirnin luento ( kestää 6-8-tuntia) tälläseudulla YLÖKK järjestää luennon,
huhti-toukokuussa pyritään pitämään hyppyseminaari Patricia Hirn ja Vappu Alatalo ( 15 rekkua sopii mukaan) tätä on järjestämässä ihan asiasta kiinnostuneet. Ei mikään seura.
4.-6.7. 2008 AGIROTU Teivossa, Manserock henkeen!!
Näistä saa lisätietoa multa ja Jarilta.