käytiin taas mouhijärvellä reenailemassa.

Fauna meni puomia, onneksi, viime kerran jälkeen vähän jännitti... A oli edelleen hyvä. Suurin asian minkä Fauna reeneissä oivalsi oli rengas, jipiii :-)
Fauna teki loistavaa rataa ( meillä ei tällähetkellä tytöillä ole radalla kontakteja, reenaamme ne erikseen )

Flora oli loistava oma itsensä. Kontaktit pelittää kivasti!
Rataa tehdessä se kävi ekalla kertaa taas mua käteen kiinni, mutta rauhottu fiksuksi koiraksi suorittaan rataa kuiteskii :-) Oli hyvä.
Floralla myös tokoilin hallissa ja tässäkin oli oma itsensä, eli loistava :-) Se on niin hyvä koira, että ei sitä voi kun ylistää!

Valtsu on antanut piutpaut iälleen ja nauttii jälleen agista täydellä sydämellä. Se tekis sitä vaikka koko päivän :-) Valtsu on aina ollut sellainen taloudellisen radan tekijä ja sitä se on edelleen, kääntyy tiukasti ja hypyt ei tuo lisä metrejä matkaan. Jari reenaili Valtsulla ja se jopa pelittikin 8-O   Näin ei oo tapahtunut pitkään aikaan. No jos Jari teki jonkun ohjausvirheen radalla, niin Valtsu tuli kyllä heti mulle sen kertoon!

Treenit oli kivat kaiken kaikkiaan!! Koirat iloisia ja Flora haastaa Faunaa jo leikkiin. Eli hyvästi mammaloma, se on tältäerää taakse jäänyttä elämää.



Pennut vähenee edelleen. Madotin muuten kotona olevat pennut ( eli siis neljä kipaletta pentuja). Punkku eli nykyisin Redi lähti Hesan seudulle Johannalle. Terveisiä vaan sinne! Redistä tullaan varmasti kuulemaan agility rintamalla!! Ja koska se on vielä kauniskin, niin siitä tulee varmasti paljon puhuttu koira!! Jos olisin jättänyt itselleni koiran tästä pentueesta, niin se olis ollut juuri tämä Redi ( Johanna oli onnellinen etten jättänyt ;-)  ) Redillä on nyt sitten uusi kaveri Sera, eli ei tarvi yksin viettää koiran elämää kotona.
Punssi Puntti Valtonen käyttää nykyään nimeä Sulo. Tämä Sulo muutti Nokialle.  Sulolla on siellä kaverina myös lapsia, eli menoa riittää myös siellä. Sulo on ajatellut , tai omistaja, aloittaa myös uran agilityn parissa. Vaviskaa maailman huiput täältä on tulossa kovaa vastusta :-)

Vinkku ja Pikku-ukko eli Rocky ovat nyt Taijalla ja lähtevät sieltä uusiin koteihinsa viikonloppuna. Meidän koti on hiljentynyt pikkutassujen tepsuttelusta. On tää vähän kummallista. Faunalle ja Floralle on palautunut oma nukkumapaikka ( pennut valtasivat sen meillä ollessaan ), eli elämä jatkuu pentujen jälkeenkin. On paluduttu "normaali tilaan".

Flora, Valtsu, lapset ja minä suunnistamme pohojammaalle syyslomalle. Fauna jää Jarin kanssa kotiin. Onhan niillä torstaisin agireenitkin. Ja koska metsä-Faunaa pitäisi viedä tuonne kaupunki elämään, niin Fauna pääsee Jarin mukana Helsinkiin työkeikalle lauantaina. Jos kerta koiraa pitää totuttaa kaupungin melskeeseen, niin kuka sitä nyt Ylöjärven kaupungin keskustasta aloittais?