Takana viikonlopun mega-annos agilitya :-)
Viikonloppu tosiaan nautittiin agilitysta, koulutuksesta, hyvästä seurasta, ihanista lenkkeily maastoista, caravan elämästä, uimisesta ( vain lapset nautti, me vähä vähemmän, kun oli jäätävän kylmää ), tanssimisesta, discoilusta, leikkimisestä ja kaikesta muusta sivutuotteesta :-)

Flora väsyi totaalisesti reeneissä, molempina päivinä! Kaikkensa antaneena. Kentän pohja oli ehkä raskas, mutta itse reeni vasta raskas olikin ( mä inhoan itse näitä kenttä valituksia, kun oli pohja pehmee, tai epätasainen tai mitä tahansa. Mun mielestä on vain hyvä, että on olemassa erilaisia pohjia missä pääsee reenaamaan! Kovasta pohjasta kyllä kritisoin, mutta siinäkin luotan koiran hyvään lihaskuntoon jos sellaiselle joskus sattuu eksymään kisaamaan joskus kerran viides vuodes tms.). Itse sain opetuksen kyseisellä kentällä, että täytyy nostella jalkoja enempi, jos juoksee takaperin vähän nousevaan ja paksuun hiekkaan, olin nimittäin loistavasti persuksillani. Flora tosiaan oli ihan jees, testailtiin eri ohjaus kuvioita ja vaihtoehtoja. Irtoamista ja vääntöä. On siis väännetty ja käännetty, hanatettu ja hikoiltu. Jos väsy koira niin hyydyin kyllä minäkin!

Fauna oli hyvä. Vinkulelu sitä innosti painamaan rataa. Jari niistä kyllä väsähti ennnemmin. Fauna hakee itse esteitä paljon paremmin kuin Flora. Faunalle vaan kun antaa lupaa mennä ja ohjaa ajoissa seuraavaa estettä kohden, niin pikkukoira kyllä painaa. Sunnuntaina Faunan leikattu etutassu alkoi reagoida karkeaan pohjaan. Anturat on sisäpinnoiltaan vielä pehmeät ja karkea pohja sai sen hieman ärtymään. Pesu ja putsaus, niin kaikki hyvin taas :-)

Valtsu, pöhkö papparainen, oli myös sunnuntaina reenaamassa. Se oli meidän koirista ainut joka ei pudonnut kesken radan :-) Se nukkuu vasta tänään eiliset reenit pois. No reeni oli varmaan sille kyllä helpompikin, kun on kokemusta niin paljon enemmän kuin tytöillä. Valtsu meni siis hyvin ja oli kiva kokeilla samaa rataa kahdella eri koiralla, niin sai tehdä eri ohjaus valintoja ja todeta kuinka eri koiralle sopii paremmin eri ohjaustyyli kuin toiselle. Valtsu on loistava, mietin jo pitäiskö sitä vielä ilmoittaa kisoihinkin :-)

Loppukommentti: Jos putos Flora ja Fauna niin kyllä pudottiin Jari ja minäkin. Mutta viikonloppuna oli agilitya parhaimmillaan: iloista, hauskaa, mukavaa, kivaa, rankkaa, hikistä, tehokasta, opettavaista, itsetuntoa kohottavaa, luotettavaa......... siis sitä ihanaa luotettavaa agilitya. Ei näkynyt kiristäviä pipoja tai kiirettä ( no kiirettä piti vain radalla :-)  ), ei ollut kitinää eikä valitusta.

Lapset nautti myös viikonlopusta. Ne oli niin likaisia kuin pienet nokipojat, mutta sellaisiksihan voi tulla leirinuotiolla, se on oikeeta elämää :-)