Flora ja Fauna olivat taas Patrician hellässä käsittelyssä.
Mulla oli etukäteis pelko jo mukana matkassa. Flora on ollut vino ja Fauna tehnyt taas takapomppua eli jättänyt askeleen ottamatta toisella takajalalla ( on tehnyt sitä joskus aiemminkin, mutta apu on tullut Patricialta :-)  ). Lisäksi ollaan agilitattu aika paljon, sekä reeniä että kisaa.

Floralla oli vasenpuoli kokonaan jumissa, siis lihakset. Lannerangassa L5-7 oli vinksin vonksin, siellä oli siis todellinen S-mutka. Niska oli hyvässä kunnossa. Lannenikamat on nyt oiottu suoraan riviin ja lihakset pehmitetty, niin on taas hyvä harrastaa :-) Mulla ei oo mitään käsitystä missä lanne olis mennyt, mutta meillä on koirat niin paljon vapaana metsässä, että siellä voi sattua ja tapahtua mitä vaan ja harrastaakin ne paljon....

Fauna yllätti positiivisesti! Se jalat oli ihan pehmeet :-) Selkälihakset totutusti jumissa ja muutama nikama lukko. Nyt siis taas mopo pelittää :-)
Fauna on niin herkkä, että sitä ei voisi kuvitellakkaan vievänsä kenelle tahansa fyssarille. Onneksi me ollaan päästy Patricialle!! :-)

1918743.jpg
Fauna jo tähyää kohti seuraavia kisoja :-)

45 minuuttia-ohjelmassa näytettiin / esiteltiin agilitya. Päätähtenä oli Frodo. Kuvattiin kuinka Patricia oli käsittelemässä Frodoa ja samalla Frodon jumppaa. Katsoin myös kyseisen ohjelman sekä ikävä kyllä kävin sen jälkeen finagi-sivuilla ja se olikin aika shokki! Siellä ihmiset nyt päätti alkaa treenata koiriaan samalla tavalla kuin Frodoa, huh! Kun ei tunneta koirienfysioterapiaa ja ole saatu siihen ohjeita niin voihan kääks! Myös Frodo on aloittanut syvien lihasten treenit kolmella-viidellä ristikkäisnostolla ei suoraan pallolla. Se että päästään pallolle asti kuten Frodo vaatii paljon työtä!

Patrician kanssa käytiin aika paljon keskustelua muutenkin syvistä lihaksista ja takapäästä kontakteilla. Taas sain vahvistusta omille ajatuksille ja paljon lisää ajateltavaa kontakteille ja tietysti koko agilityyn. Sitä kun on taas itse kouluttanut kesän ja miettinyt ja pohdiskellut koirakoita ja hakenut tietoa ja oppia lisää heidänkin ongelmiin, niin se jos jokin kehittää itseäkin :-)