Oltiin tosiaan Vöyrillä kisailemassa. kirjoitin siitä pitkän tarinan, mutta se katosi jonnekkin bittitaivaaseen. Nyt tulee vain tiivistelmä.

Flora ja Taina mini 1
Ekarata tuomarina harjoittelija Sari Mikkilä
Rata meni hienosti kepeille, jolta kielto ja vika väli pujottelematta. En meinannut millään saada sitä kiertään viimeistä tikkua. Flora vaan roikku hihassa ja huusi. Rata oli rankka. Vöyrin maneesi on kuin suossa juoksisi, niin pehmeä. No Sari sitten oli tempaissut heti aamutuimaan, kun maneesi on vielä täysin tallaamaton, 172 metriä pitkän radan. Kaks vikaa estettä oli kuin täi tervassa. Hiki lensi! Kaikki jotka haluaa kunnon kuntotestiin suosittelen Vöyrin maneesia ( yleensä WOFF pitää talviaikaan siellä kisoja )!

Toka rata tuomari Eija Berglund
Tältä radalta saimme vitosen pöydältä. Siihen tultiin suorasta putkesta ja putkeen meno suus ei edes ollut mitenkään houkuttelevasti. Ei sinne pöydälle jarruttaan olis ehtiny Vireenikään siellä suossa. No pöydästä liu'uttiin yli kuin lepakot. Me ei saatu kepeiltä virheitä!! Oltiin pöydän vitosella kolmansia :-) Saatiin ruusuketta, pokaalia, makkaraa ja Lucylle tuliaisna ruokaa :-) Hyvä Flortsu!!

Fauna ja Jari mini 2
Eka rata tuomari harj Sari Mikkilä
A:lta vitonen alastulolta
Viimeinen tikku pujottelematta, Jari jatko rataa,
Tulos hylly.

Tokarata Minna Jokisaari
Hylly
Fauna heitti omaa kivaa.

Näin lyhyesti :-)
Ja kohti uusia haasteita.....