Flora
A-kisa tuomari Eija Berglund
HYL
Rata oli sellainen oikein meille sopiva ykkösen rata. Miellytti profiili mua ihan mielettömästi, siis ykkösen rata :-) Eija osaa mun mielestä tehdä tosi hyviä ykkösen ratoja. Voi mennä varmoin mielein Eijan radoille kisaamaan , kun siellä ei ole koskaan mitään ufo-juttuja ykkösissä.
Mä pelasin vähän varmanpäälle. Ohjaus oli sellaista tosi pertsaa, kun tiedän meillä ajan riittävän ( etenemä oli annettu 3m/s ). No rata meni ihan kivasti. Kolmanneksi viimeinen este oli puomi. No huutelin koiralle jo kaikkee mahdollista puomin päällä ( en sitten ikinä muulloin sellaista tee! ) Puolivälistä puomin alastuloa Flora hyppäs sivuun ja ampui putkeen. Voi räkä! Eli se siitä...

B-kisa tuomari Marjo Heino
HYL
Kolmas este keinu. Ja lento sellainen. Otin uusiksi ...
Keinu ei edes hievahtanut alaspäin, niin lento se oli.
Marjo toimi ihan ekaa kertaa virallisena tuomarina. Ja hienosti meni :-) Rata oli sellainen että olis tehnyt niiin pirskatisti  mieli koittaa, mutta ei niin ei. Reenikaverit vaviskaa mä haluun sen joskus reenata :-) Oli sitten pöytää ja neliöö. Semmonen tosi erilainen mihin on tottunut. Suoritettavissa oleva rata kuitenkii.

Flora oli Floraksi cool kisoissa. Lähdöt loistavia ja se oli hanskassa ( se vaan ei suorittanut kontakti esteitä tätä on analysoitu videolta. No puomia otan vähän omaankin piikkiin kun höpötin hölmöjä. Ja on puomille vielä yksi jossittelu, mitä jos olisinkin juossut puomin ja seinän välistä...) WOFFin kisoissa, Floran ihka ekoissa kisoissa siis, on tuomari Katarina Virkkala käskenyt meidän poistua koko maneesista, kun Flora kävi niin kuumana katsomossa. Täten osaan siis nauttia suuresti meidän kuulolla olevasta Florasta :-)

Tästä tulikin mieleen kuulemani juttu. Parsoneiden tehokoulutusviikoloppu oli tässä pari viikkoa sitten. Siellä oli sitten reenikaveri bongannut koiran jonka sukuja oli mennyt kyselemään äänen perusteella. Onneksi olkoon siis Redi Floran tytär, äitisi on sulle periyttänyt sekä äänen että nopeuden :-)

Fauna ei siis startannut WOFFilla Patrician suosituksesta.

WOFFilla on aina yhtä hyvät kisat!! Ja loistava lämmin puffa mega herkkuineen. WOFF ja LAUKA ovat ne kisapaikat jossa kisataan rakkaudesta agilityyn :-) Ovat siis meidän perheen suosiossa!!

Lapset puuhasteli kisojen ajan tällaisia:
2033682.jpg
Pohojammaalla oli siis lunta :-)