Perjantai

Mini1 Flora ja Taina. Tuomarina Johanna Nyberg

HYL

Tyhmä ohjaus ja tästä kielto eli 5. Ei ottanut puomin alastuloa. tätä osasin jo aavistaa kosk putki oli suoraan puomin jälkeen. No roimas kontaktin yli ja otin puomin uusiksi hyvällä kontaktilla. Huomanna jatketaan.

Mini3 Fauna ja Jari. Tuomari Tuija Kokkonen

HYL

Kepeiltä kielto. Aalla Jari oli persuksillan, nurmi oli vähän liukas ja mono lipes. Ei saanu siitä enää koottua täysin, eli hyllytys seurasi.

 

Lauantai

Fauna ja Jari mini3. Tuomari Johanna Nyberg

Tulos 3,xx Rv 0 av +3,xx

Flora ja Jari mini1. Tuomari Vesa Sivonen

HYL

Flora ei sitten pätkääkään kuunnelut Jaria. Kaikki mahdolliset kontaktit päin persettä. Jarin kommenntti radan jälkeen oli että tää koira ei ikinä pääse kakkosiin. No katotaan nyt josko joskus....

Fauna ja Jari mini3 HR. Tuomari Johanna Nyberg

Tulos 5 rv5

Fauna juoksaisi pituuden yli eli vitska napsahti siitä. Muuten oli Faunaksi suhteellisen reipas.

Flora ja Taina mini1 HR. Tuomari Tuija Kokkonen

HYL

Aika haastava rata ykkösille. Kiertoa, välistävetoa, putken pimeetä kulmaa ja rengas ihan mielenkiintoisesti. Jouduin jo miettimään että muistan koko radan . No yksi hyppy väärään suuntaan ja siitä hyllytys. Tyytyväinen kuitenkin rataan. Tietyt asiat meni hyvin esim välistäveto jossa putki imuna. Video karseeta katsottavaa, olis ohjaajankin tarvinnut liikkua eikä pönöttää pelkästään.

Sunnuntai

Flora ja Taina mini1. Tuomari Johanna Nyberg.

HYL

Putken väärä pää. Sitä ennen Aalta vitonen. Flora kuitenkin tosi ihana, haki esteitä ja irtos. Tää oli sitä nautiskelua radalla Johannan molemmat radat joilla tää viikonloppuna oltiin oli tosi kivat ykkösen radat, sellaista agilitya jossa saa nauttia.

Fauna ja Jari mini3. Tuomari Tuija Kokkonen

HYL

Kepeillä kaks viimeistä pujottelematta ja kun Jari korjas niin lähti pujottelemaan takaisinpäin tarpeeksi pitkään eli tästä hylly. Fauna oli kivan reipas.

Flora ja Taina mini1. Tuomari Tuija Kokkonen

HYL

Putki kohahti ennen aikojaan. En saanu koottua itseeni joten rata oli iloista kaahausta Flooralta, lähinnä putki rallia. Flora rallas koko rahan edestä.

Fauna ja Jari mini3. Tuomari Johanna Nyberg

Tulos 8,79 rv5 av +3,79

Puomin alastulo ei osunut ja vähä tuli yliaikaakin.

Viikonloppu oli tosi kiva Paljon tuli kivoja kokemuksia ja mukavien ihmisten kanssa on tosi kiva viettää aikaa. Frank sai opetella viettämään kisareissu elämää ja hyvin se siltä sujuu. Ihana mies . Frank aloitti opettelun kyllä jo edellisenä viikonloppuna Agirodussa. Tää on kyllä ihan parasta loman viettoa!

Tulomatkalla kävimme Kälviällä museossa.