Vuoden 2009 agility-kisat meidän perheen osalta on tänään avattu Tampereella.


Flora mini1 tuomari Anne Savioja
HYL

Rata oli profiililtaan todella ihana!
Mitä minä sitten teen; varmistan tyhmänä keppejä seisomalla sisäänmenon edessä!!! Floran oli pakko, mun pakottamana, työntää kuono väärälle puolen keppiä. No ymmärsin vihdoin väistää ja antaa koiran näyttää taitonsa. Sitten ei ottanut puomin alastuloa josta olisi tullut vitonen, eli korjasin sen ja hyllytin siihen.
Flora oli muuten todella loistava!!! Oikein mahtavasti kuulolla. Suuri nautinto kisata. Ohjasin taas agressiivisesti, nykyisin saan jo suht' helposti tämän agressiivisen ohjauksen päälle. Oli taas hyvä fiilis koiran kanssa yhteen pelaamisesta, omat mokat vaan jurppii. Kontaktitreenit kutsuu....

Maneesin pohja oli ainut negatiivinen asia. Se oli kuin kallio. Ennen joulua oli maneesiin tehty suuri pohja remontti suurella rahalla. Uusi pohja oli kasteltu tod hyvin ja tietysti jäässä. Suolaa eivät sitten olleet laittaneet kuitenkaan. Toivottavasti ei tuu loukkaantumisia, ainakaan koirille ja toisekseen ohjaajillekkaan.




Fauna mini3 tuomari Anne Savioja
0 ratavirhettä, mutta aikavirhe 3,58sek. A:lla jäi etsiin nakkia maasta ja putkessa oli jotain nuuskuteltavaa eli aikaahan näissä paloi. Muuten koira oli hyvä.

Fauna mini3 HR tuomari Jarmo Jämsä
HYL. Jari otti riskillä putken ja vääräänpäähän Fauna sitten puikkasi.

Näissä kisoissa huomasi jälleen Saviojan rautaisen ammattitaidon tuomarina. Kolmosilla kuten myös kakkosilla oli periaatteessa sama rata kuin ykkösillä vain muutamilla hyppykulmien muutteluilla tuotiin lisää vaikeutta. Radanrakennus henkilöille unelma hommaa!