eli parson agilitya. Kävimme ekaa kertaa Nokialla OK-hallilla reenaamassa. Reeniryhmämme muodostui seuraavista; Blondi, Alma, Rasmus, Flora ja Fauna. Jälleen renkaan kanssa ongelmia ( no totesimme kuitenkin porukalla, ettei se ihan pyöree rengas ollut, mies kommenttia renkaan muodosta en viitsi edes kirjoittaa...) Rasmus joka oikeesti hallitsi renkaan, rysäytteli kanssa kyljet kolisten renkaaseen. Meillä muilla ongelmia renkaaseen osumisen kanssa oli enemmän tai vähemmän.

Floralla oli taas vauhtia hirmuisesti. Ei oikein ollut hanskassa. Keinu vaatii myös paljon reeniä. Faunalla ei kauheesti muuta ongelmaa ollut kuin se rengas. Reeniaikaa meille oli varattu kaksi tuntia. Kaikki koirat oli hallissa häkeissä. Flora ja Fauna selvästi väsähtivät loppuakohden. Se on niille niin rankkaa olla hallissa muiden reeniaikaan, mutta sitä nyt täytyy reenata koska kisatakkin olisi tarkoitus joskus... Flora kuumuu tosiaan noissa tilanteissa kun ei itse saa suorittaa, niin se ei tahdo olla täysin hanskassa.
Patriciakin tuli reeneissä mieleen pariinkin otteeseen ( eri aiheissa ). Rataan tutustuessa toki jo huomasin Jarin suunnitelleen turhan tiukan tulon puomille. Yritin Floraa tuoda pidemmällä kaarteella, mutta putosi silti ylösnousussa. Faunalle kävi samoin. Tässä siis tuli Patrician reenit mieleen. Ja jälleen se miten tärkeetä on reenata eri esteillä. ProCaniksella oli tosiaan silloin aluksi Faunalla ongelmana karkeat kontaktiesteet, nyt kun niillä on reenattu jatkuvasti, ei koirat hokannutkaan, että kontaktiesteet voivat olla liukkaat. No toiseksi Patricia oli ajatuksissa, kun huomasin Floran onnahtavan loppureeneissä ja täys iloisuus poissa. Pohja on kova, pelkkä ruohomatto ei riitä pehmentämään iskuja. Halli on kyllä ihanan lähellä ( 5minuuttia) ja lämmin ( mukavuuden haluinenko?, no koirallekkin hyväksi, ei heti lihakset kylmene ). Etukäteen ajattelimme kuukausikorttia hallille, olis tosi edullinen ja sais reenata niin paljon kuin jaksaa, mutta luovuimme yhdestä suusta tästä. Meillä ei ole halua riskeerata koiria eikä itseäkään ( juuri kun olen saanut pitkän jalka ja selkä vamman hoidettua itseltäni). Olis aika hassua sysätä rahaa fyssarille ja toisaalla taas.... no agility on muutenkin niin rankkaa pitkäselkäiselle parsonrodulle, että sitä fyssaria on pakko käyttää.  Meillä ainakin on tällähetkellä molemmat koirat fyssarin tarpeessa. Huoh...
Ja eipä muuta kuin odottaan seuraavia reenejä, onpa ne sitten ProCaniksella, OKlla tai Länsi-Teiskossa tai ties missä :-)