Fauna ja Jari aloittivat tänään agility uransa :-) Fauna mitattiin mini-koiraksi, mikä nyt oikeistaan on itsestään selvyys...
Eka rata meni hyvin. Ainut mikä radalla oli kompastuksena Faunalle oli keinu. Fauna liukastui keinulla ennen alastulokontaktia ja putosi, tästä tuli vitonen. Jari kuitenkin otti samantein keinun uusiksi, ettei aloittelevalle jää mitään kammoa, ja keinu suoritettiin sitten hyvin ja turvallisesti. Tämä esteen uudelleen suorittaminen aiheutti siis hyllyn. No tässä tapauksessa hylly oli paljon arvokkaampi, kuin tympee vitonen. Pääasia, ettei koiralle jää mitään kammoa.

Toinen rata meni hienosti. Siinä oli putki puomin alla, joka sortui monen koiran hyllyksi, kun piti mennä puomille eikä putkeen. Fauna selviytyi tästä ansasta loistavasti. Tuloksena oli puhdas rata ja aika oli -10, alle ihanneajan. Sijoituksena oli 3. sija. Mitallia ja lahjakortteja sekä ruusuketta pukkas :-)

1299086.jpg

Flora oli rooppingin vuoksi katsomon puolella kannatus joukoissa. Ja Valtsu oli muuten mukana pitääs kovaa meteliä Tuulissuolla :-)