Floran kanssa käytiin pyörähtämässä messarissa voittaja-07 näyttelyssä. Tuomari tykkäsi kompakteista koirista, eli Flora on rungoltaan pitkä Alankomaalaisen tuomari Hans v.d. Bergin makuun. No EH tuli. Ja arvostelu oli seuraava:

Very good type. Good size. Nice head. Good ear set. Dark eyes. Good pigmentation. Needs more angulation in front & stronge topline. Good hind quartes & failset. Good coat. Moverment could be better.

No itse asiaa kommentoiden. Vähäisellä esittämiskokemuksella mietin enemmän takapään asettelua kuin etupäätä. Floralla on oikeesti hyvä etupää terriksi. Nyt aloin liian myöhään katsoa sen etupäätä, tassut olivat liian edessä.... eli etukulmaukset meni pepulleen ja selkälinja skippaa tästä syystä. Otan tästä opikseni!Himaskatin kennelyskästä ja sen jälkiseuraamuksista johtuen Flora oli vielä kovin löysässä kunnossa. Ihan tyytyväinen reissuun kaikenkaikkiaan. Koiria oli hirmu paljon. Happi oli hallista vähissä, koko kotimatkan tuli haukoteltua runsaasti ( ei ollut väsymyksestä johtuvaa, vaan ennemminkin yritti oikein haukkoa happea kehoonsa ).

Näyttelyissä oli hyvää myös se, että jälleen kerran huomasi miten ihanan koiran olemme Taijalta saaneet. Ensinnäkin Floralla on niin loistava luonne, oikea parsoni!! toisekseen se on kaunis, kolmanneksi se on loistava agilitykoira, neljänneksi se on ihanteellinen lapsiperhe koira,viidenneksi...... näitä tulis ties kuinka paljon ehkä kahdenneksituhanneksiviidenneksisadannekseen se on lämmin nukkuma kaveri ;-) LOISTAVA FLORA :-)

Florahan täytti elokuussa kaksi vuotta ja nyt siis metsästämme sitä viimeistä FIN MVA arvoon oikeuttavaa sertiä. Seuraavaksi olisi tammikuussa Turku vuorossa.

PS. omaa koiraa saa ylistää, ainakin omassa blogissaan ;-)