Viikonloppu tulee pyörähdeltyä Tampereen Hervannassa TAKUT-kentällä.
Startteja tälle taloudelle siunaantuu sieltä 9kpl :-)

Flora ( tuomarina kaikissa la-päivän starteissa Kari Jalonen)
aloitti hyppyradalla lauantai aamuna. Tulos HYL.
Pysyi lähdössä hyvin :-) Tein toka esteelle ehkä epänormaalinen ohjauskuvion, mitä Flora ei ymmärtänyt, tässä sitten jo tuli jalalla tolppaamista eli jalkaohjausta ( ei kuitenkaan vitosta tästä). Kolmantena esteenä oli putki ja siitä alkoi kolmen hypyn suora loivalla käännöksellä. Flora irtos käskystä niinkuin bordercollie 8-O ja tykitti suoraa. Mä olin tosiaan monttuauki ja unohdin ohjata sitä käännökseen tästä tykitykseltä, niin upee irtoaminen se oli :-) No kun ei ohjeita tuu, niin Flora lukitti A-esteen joka oli este kontissa. Koira siis poistui vauhdikkaasti radalta, mutta ei Onneksi syöksynyt konttiin Aalle. No seuraava este tuli sitten hypättyä vääräänsuuntaan eli hylly tuli mun upeasta irtautumis ihastelusta :-) Tää oli niitä sarjassamme hyviä hyllyjä!

Toka rata oli perinteinen agilityrata.
Lähdössä oli taas teippi hyvin pepussa :-) Rata oli tuloksella 0 ja sijoitus 2. Aika -2,28.
Rata oli kaameaa pelastelua. Hävettää tollaiset huononradan nollat :-( Tämä oli kanki nolla eli mun ohjaus oli kammottavaa, tai melkein vois kysyä mikä ohjaus? No nolla ja sijoittuminen ja roppakaupalla palkintoja TAKUTtilaisten tyyliin :-)

Kolmas rata oli agilityrata
Tältä radalta mulle kymppi ja yliaikaa. Koira oli taas loistava! Teippi piti lähdössä :-) Koira oli hyvin hanskassa ja muutenkin kaikki hyvin. Este ennen keppejä jäi mulla täysin ohjaamatta kun jo mietin keppejä, MITEN VOI OLLA NIIN TYHYMÄ!!! No kepit meni hyvin, kunnes aloin kehua koiraa noin kepillä kasi ja niinhän sen pujottelu menee aina käteen kun sille alkaa jotain lässyttää, ja mä vielä tiedän tämän, niin MIKSI ON NIIIIIIN PALIKKA eikä anna koiralle suoritus rauhaa!!! Tämä rata syö sitten naista, harmitti radan jälkeen niin pirusti, ettei tosikaan. Onneksi uusia kisoja on tulossa jo huomenna, niin yritän hyvittää Floralle tämänpäivän söhläykseni.

Fauna ( tuomarina Minna Räsänen lauantaina)
Eka rata hylly. Rengas väärästä suunnasta
Toka rata 0 ja 3.sija. Fauna on nyt yhtä agilityrata nollaa vaille kolmosiin.

Sunnuntai agilitya :-)
Flora
molemmilta Minna Räsäsen radoilta hyllyt.
Ekalla radalla oletin koiran hyppäävän neljännenkin hypyn, en siis ohjannut!!! Koira oli melko kuuma radalla.
Tokalla radalla tuli kaksi kieltoa kepeillä ja kolmas kielto tuli kun täysin mun ohjausvirheestä putkella. Eli kolme kieltoa = hylly. Rata oli muuten hyvä Floralta.
Molemmissa starteissa teippi oli tukevasti kankussa :-)
Mulla lässähtää ohjaaminen heti ekan virheen jälkeen, tästä en tykkää.
Flora irtoo kisoissa aika hyvin esteille. Reeneissä kun se ei sitä tee, niin niitä on vaikee harjoitella.
Harjoittelun kohteena meillä on Kaikki Kontaktit ja mun ohjaus "suorilla" ( sekä ihan suorassa linjassa olevilla hypyillä että siksak tyyppisillä suorilla ). Ja kunto kuurillehan tässä joutuu, mutta se ei ollut mikään yllätys.

Fauna
eka rata hylly.
Tämä oli ollut hyvä hylly :-) Tärkeintä on iloinen ja reipas meno.

toka rata hylly.
Jari oli kaatanut hyppy esteen. Ei sitä iso mies huomaa jos jotain pientä on edessä, vai olikohan se ajatus, että pois alta risut ja männyn kävyt. No oli miten oli, Fauna oli ollut hyvä ja saanut vielä jonkun into pläjäyksen puomilla :-)