Meillä on potilas Fauna. Kulkee keltainen kauluri päässään melkeinpä kaikkialle. Nyt nimittäin pelataan varman päälle!
Faunan vasen etutassu leikattiin 27.6.08. Tassun pohjassa anturoiden välissä oli iso patti mitä papilloomaksi epäillään. Odotamme vastausta patista otetusta näytteestä. Tikkejä tassussa on kolme ja ne olisi tarkoitus poistaa 9.7. Fauna on kevyellä liikunnalla, joka lähinnä tarkoittaa takapiha ulkoilua. Mä oon ehkä liiankin varovainen, mutta en halua mennä soralle uhmaamaan tikkien ja tassun kestoa. Takapihan pehmeä nurmi on hyvä ulkoilu alusta :-)
Floran kanssa ollaan vähän agilitattu. Paino sanalla vähän! Agirotu 2008 vie meidän kaiken liikenevän ajan täysin. Se on kyllä melkoinen rutistus. Juholla on ehkä vaikeinta, kun äiti on liimattu kiinni tietokoneeseen vastaan ottamaan ilmoittautumisia ja kaikkia mahdollisia muutoksia koskien Agirotua. Juhon yleisin pyyntö on:" Äiti sammuta se kone". No viikonlopun jälkeen kisat ovat ohi ja toivottavasti pian sen jälkeen elämä palautuu normaaliksi ( tämä lause sisältää myös Faunan paranemisen).

Agility kisoja ja näyttelyitä on suunniteltu vasta elokuulle. Ja joitain agility näytöksiäkin on lupauduttu esittämään :-) Eli Agirodun jälkeen heinäkuu on lomaa, treenataan vain ja annetaan lapslle ja koirille aikaa. Niin no Jari on tietysti töissä, mitäs yrittäjä muutakaan :-)