Fauna agility kisat LAGU

Kisat olivat Etelä-Pohojammaan piirinmestaruuskisat. Jari ja Fauna toki kisaavat vasta piirinmestaruudesta ens viikonloppuna Ylöjärvellä.

Tuomari Jari Tienhaara

agilityrata HYL

onhan puomi kivempi kuin putki, onhan? Jari olis tykänny enempi putkesta...

 

Hyppyrata HYL

Eka kielto tuli jo kakkosella kun muuri oli takaa kiertona. Sitten yhdessä takaaleikkauksessa Jari ei pysynyt enää mukana ja Fauna kerkesi hypätä väärin. Fauna oli ollut reipas ja vauhdikaskin :-)

Ratojen teemoina oli takaakierrot.

 

 

Huoh, on tämä koiraharrastus joskus henkisesti raskasta. Olin alkukuusta innoissani, että kun on mahdollisuus saada enempi parsoneita näkyviin Topterrieriin, kuin vain yksi / sukupuoli, kun sattui kaksi narttua saamaan Vuoden näyttely parson narttu tittelin. STJn säännöt antoivat tämän mahdollisuuden, kun kerta titteli on kahdelle annettu. PRTn hallitus oli kuitenkin asiasta erimieltä ja lähettivät STJlle kirjeen jossa oli vaatimus että ehdottomasti vain toinen narttu saa osallistua ja he ovat sen päättäneet, eli säännöt sanovat että erkkariin osallistunut on oikeutettu. No kevään kokouksessa jossa titteli jaettiin ilmoitettiin että säännöt ovat kadonneet, eli siis missä säännöissä niin lukee? Sitten vedottiin siihenkin kun aiemminkin on ollut tasapiste tilanne, no silloin oli tittelin saanut vain toinen ja selvityksenä alla luki er vsp ja tämä toinen saman pistemäärän omaava vetsku tuli sijalle kaksi tuloksissa. Eli tämäkään tilanne ei ollut sama. Ja jos säännöissä niin lukee, niin miksi Flora sai tittelin vaikka ei ollut erkkarissa. Itselleni jäi aika monta asiaa ihmettelyn alle( tässä vain murto-osa). Mietin miten tämä on rodun eduksi, että laitetaan vähempi koiria näytille kuin olisi mahdollisuus. Jätin jo nämä ajatukset, kunnes törmäsin yhteen kirjoitukseen jossa sain elämäni eka kerran valehtelija leiman. Oli aika tyrmäävää. Ehkä olisi pitänyt aiemmin jo kirjoittaa edellä olleesta aiheesta omaan blogiin tai olla ihan hiiren hiljaa omasta mielestäni erikoisista päätöksistä. No tulipahan tällainenkin koettua! Onneksi elämä jatkuu! Koirat ovat terveitä, myös Flora :-) Lapset ovat terveet ( Juho sairasti joko sikainfluenssan tai jonkun tavallisemman flunssan, en tiedä. Emme päässeet lääkäriin koska eivät meitä sinne päästäneet kun oireet viittasivat sikaan. Kai se oli joku tavis, näin itse uskon. Alkoi kuin tyhjästä ja loppui kuin seinään kokoajan 39 kuume + muu). Me jatkamme harrasteluja ja nautimme iloisista, kauniista ja terveistä koiristamme :-)