Floran kanssa kävin pyörähtämässä Tallinnan tuulisessa auringossa. Viron Voittaja 2010-titteli oli jaossa ja iloksemme Tiina Taulos sen meille luovutti kera ROP ruusukkeen.

Erittäin hyväkokoinen kaunis linjainen narttu, hyvä pää ja ilme, turhan suuret korvat, hyvä runko ja mittasuhteet, erinomainen hännänkiinnitys, liikkuu hyvällä askeleella. EST W-2010

Ryhmäkehässä saimme yllätettyä tuomarin:
Tuomarina ryhmässä oli Rade Dakich Serbiasta. Kokoontumiskehässä tuomari katsoi koirista vain näitä yleensä ryhmässä sijoittujia. Meitä harvinaisempia rotuja russell, parson, saku ym oli peräjälkeen rivin jälkipuolella. No jokakerta se ohitti meidät mennen suoraan ohi katsomaan westiä, skottia, skyta. Sitten hän alkoi katsoa liikkeitä alkupään airis, staffit ym mutta taas kun tuli tuntemattomien rotujen pikkukoirat niin käveli ohi ja jatkoi taas tunnettujen liikkeiden katsomista. Pikkusenko olimme me tuntemattomammat montut ammollaan. No sitä tietty ajatteli että tietysti saa kävellä isostakehästä samantein ulos. Floralla kun on kivat liikkeet niin tuomari oli katsonut meidän sisääntulon ja kehän jälkeen kuulin että tuomarin silmät oli liimautunut Floraan kun tulimme sisään Pääsimme sitten jatkoon!!!! No sijotuttu ei tietenkään, mutta tässätapauksessa jatkoon pääseminen oli jo tosi upeeta. Tunnustan että nautin ihan suunnattomasti kun sain parsonin kanssa näyttää ettei kannata sitä pitää mitättömänä rotuna, jess Ja Anne näytti tähän aiheeseen kommentoineen tosi kauniisti, Kiitos Anne!

 

Sunnuntaina 6.6.2010 oli XXVI Terrier Show ja tuomarina Gitty Schwab Sveitsistä.

Ex type, ex head, correct front, ex neck topline, tail wellset, ex coat, correct movement

Tällä arvostelulla olimme PN2, jossa junnu narttu oli ROP.

Pääsimme myös vähän harrastamaan agilitya Tallinnassa. Tällaista kontaktipinnoitetta emme ole ennen päässeet käyttämäämkään, eli hyvä kokemus tämäkin.

Reissu oli mukava ja nenä kera poskipäiden sai Tallinnan aurinkoa hivenen turhan paljon, mutta nyt on hyvä mennä töihin lomalta nenä punaisena

Kiitos matkaseuralle! Tämän reissun kaikki kuvat Joonas Hopiavuori.