Flora mini 1 Tuom.harj. Topra, ylituom. Mujunen

ekarata Hyl
lähtö hyvin eli pysyi paikalla todella hyvin. Kepit oli evvk ja lähti huiteleen putkeen kesken pujottelun. Kontaktit täydelliset!

tokarata Hyl
hiipi lähdössä, puomilla otti hyvin kontaktin, mutta ei jäänyt odottaan poistumis lupaa, keinusta tuli lentokeinu kun koitin itse eristää keinulla. Otin keinun uusiksi eli hyllytin.

kolmasrata hyppäri
tuntu hyvältä :-) pysy todella hyvin lähdössä, haki hyvin esteitä ja irtos niille hyvin. Kepeiltä saimme kiellon kun Flora kävi tarkistamassa numerokyltin ja lisäksi vitosen kun jäi yks tikku välistä. Radasta hyvät fiilarit :-)

Flora on Nopee, ihan nimensä Salaman mukainen. Jos ootte Floran nähneet radalla tai sitten katsoneet Autot leffan niin  tiedätte mistä puhutaan :-)


Fauna mini2 HR Minna Räsänen
2. sija rv.0 aika -10,71
todella kaunis rata :-) Faunan ensimmäinen nolla kakkosissa.

Fauna mini2 Sami Topra ( Minna Räsänen )
2. sija rv.5 aika -8,37 ( kisan nopein aika )
A:n alastulolta vitonen. Ohjaaja veti koiran yli.

Fauna mini2 Minna Räsänen
8.sija rv.10 aika 2,69 tulos 12,69
kielto putkelta, Jari varmisteli ja vei yli / ohi.
kepeillä tuli pujottelu virhe.
Rata oli kuitenkin hyvä ja vauhdikas.

Kumpikaan koira ei yhtään puutunut vaikka oli molemmilla kolme kisaa.
Fiilarit kympissä :-)

Olipas taas kokemus viikonloppu. Mentiin kisapaikalle jo lauantai-iltana noin kello 22.30-23 aikaan. Kisa paikka on ihan rauhallisen oloinen paikka. Olimme siis koulun pienellä parkkipaikalla. No ihme ralli ja meteli siellä oli kun saatiin auto parkkiin ja mentiin nukkuun. Lapset pomppi pystyy pitkään hämmästellen meteliä....
No yöllä kuulu ihan reipasta sateen ropinaa, mutta aamulla sitten iskikin järkytys. Satoi lunta ja agility kisakenttä oli lumesta valkoisena. Meillä ei todellakaan ollut toppavaatteita mukana. Kylmyys oli luokkaa siperia. Lapset joutu melkein viettään päivän autossa, eli eipä niillä ollut kovinkaan mukava kisapäivä. Onneksi Jari ja Fauna sijoittui niin saatiin kahten otteeseen suklaarasiat :-)