Eläinlääkärillä oltiin syynättävänä.
Flora: keuhkoäänet hieman voimistuneet, nielurisat ja nielun katto punoittava. Tulehdusarvot hieman yläkanttiin, mutta normaalin rajoissa. Keuhko ja nielutulehduksen hoitoon antibiootti kuuri. ( Synulox )

Fauna:
keuhkoäänet hieman voimistuneet, nielurisat ja erityisesti nielun katto erittäin punoittava. Tulehdusarvot hieman yläkanttiin, mutta normaalin rajoissa. Keuhko ja nielutulehduksen hoitoon antibiootti kuuri.

Valtsu: keuhkoäänet eivät rohise, mutta nielurisat punoittavat ja turvoksissa. Nielutulehduksen hoitoon antibioottikuuri.
Pissa ongelman syyksi löytyi virtsasta melko runsaasti struviittivirtsakiteitä. Pissavaivan taustalla on siis kideongelma. Valtsu aloitti kiteitä liuottavan ruokavalion ( Canine Urinary Dry ) ja pissanäyte kontrolli jälleen kuukauden kuluttua.

Eli remmilenkit ja treeni tauko jatkuu..... Onneksi karenssi loppuu juuri  niin, että päästään Voittajaan :-) Seinäjoen agikisoihin sain lääkärintodistuksen, eli siellä emme kisaa.


Floran kanssa oltiin illalla kuitenkin BH-koe treeneissä. Tänään treenasimme kaupunki osuutta. Se meni hyvin. Vähän tietty jännitti se kun koira sidotaan yksin paaluu ja itse mennään piiloon. Sitten Pia kulki Viskin kanssa yksin paaluun sidotun Floran ohitse. Flora ei onneksi reakoinut mitenkään :-) Lisäksi reenasimme ihmisjoukkoon kävelyä, normaali liikkumista kaupan pihassa ihmisten, autojen, pyörien, ym... seassa. Vastaan tulevaa koiran, hölkkääjän kohtaamista sekä sitä että joku yhtäkkiä kysyy autostaan ovenavaamalla neuvoa kun on kävelemässä koiran kanssa. Itse asiassa Flora on näissä asioissa hyvin helppo.
Ja loppu selvennys; tässä tarinassa Viski on koira, eikä mikään neste ja Flora on koira eikä mikään margariini, vaikka lihava nyt onkin ;-)