Olipas loistava luento :-)
Tietoa tuli niin että ropina kävi... Keskustelua käytiin rakenteesta, lihaksistosta ( sekä syvistä että pinnallisista ) ja hermostosta. Ja näistähän on keskustelua vaikka kuinka ja paljon. Mitä vaikuttaa typistäminen, kannuskynsien poisto, hännän pituus... millainen alusta on mitenkin kulmautuneelle kaikkein huonoin ja tietoa tuli paljon!!

Sitten käytiin keskustelua harjoittelusta, päiväkirjan täytöstä. Asioita mitä kaikkea en ole itse huomioinut joka reenissä, mitä tulee huomioida.
Rasituksen ja levon suhteesta, kestävyyskunnosta ja palautumiskyvystä, tasapainosta, ketteryydestä ja koordinaatiokyvystä, lihasvoimasta ja joustavuudesta, nopeuskestävyydestä ja kiihtyvyydestä.

Agilitykoiran alkulämmittelysä ja loppuverryttelystä. Tulipa tähänkin taas paljon uutta tietoa. Sitä jo kuvittelin osaavani lämmittää koiran agilityyn, mutta ei. Tulipa siitäkin roppakaupalla uutta ajateltavaa!!

Keskusteltiin agilityuran aloittamisesta ja lopettamisesta. Tämä lopettaminen on meillä enempi ajankohtainen, kun meillä on tuo pöhkö papparainen Valtsu :-) Onpa siinäkin ajattelemista! Valtsulla on onneksi vielä suuri anti meidän agilityharrastukseen :-)

Lisäksi keskustelimme fysioterapiakäynneistä ja päivittäisestä tarkastelusta ja hieronnasta. No meillä käydään Patricialla parin kuukauden välein. Jokapäiväistä hierontaa voisi lisätä ja ihan hierojalla käyntiäkin voisi lisätä. 

Luennolla oli siis paljon asiaa, ja vaikka olimme luennolla päivän niin aika meni kuin siivillä. Nytte odotellaan innolla hyppyseminaaria ja sen suurta antia :-)