1382289.jpgKuva Jyrki Försti

Fauna nuorten narttujen kehässä ja tuomarina Monique van Brempt Belgiasta.

Nice Bitch but not have enough pigmentation around one eye. Flying ears. Topline could be stronger. Nice coat. Movement could be better. Excellent temperament. EH.

Tuomari jutusteli pitkään Faunan pigmentistä. Silmän koko ympärys voi tulla mustaksi ehkä vielä vuoden sisällä ( kyseli toistamisiin ikää ja päätteli sen perusteella ). No meille riittää Fauna tällaisena kuin se on, erinomainen koira se on meidän mielestä :-)

1382299.jpgKuva Jyrki Försti

Fauna harrastaa myös formulaa. Näyttelyissä oli koira-formula kisa johon Fauna osallistui. Omassa kisassaan se oli toiseksi nopein 12 sek ja risat. Kisa oli seuraavanlainen; Pitkähkö matto jolla oli kuusi Hau-Hau nappulaa, koiran piti syödä koiranruokanappulat matkalla ja sitten tietysti ylittää maaliviiva. Aikoja oli välillä 7 sek- 45 sek. Oli myös hylkäyksiä, kun esim yks afkaani ei suostunut syömään laisinkaan kyseisiä nappuloita, suorastaan sylki niiden päälle ( oliko se nyt hyvää mainosta ruuan kauppiaalle, jonka sponssaama kisa oli ;-)  ). Fauna olisi päässyt finaaliin, mutta emme sitä jääneet odottamaan. Palkinnot kisassa oli kyllä roimat, voittajalle 100 euron lahjakortti Hau-Haulle yms... ja tokakin sai 15kg ruokaa, fleeceä ja jotain herkkua vielä... ilmeisesti Kosto-parson oli pohja-ajan tekijä alkukarsinnoissa, mutta enempää ei ole nyt tietoa.
Faunan harrastuslistalle voinemme nyt lisätä formulat ;-)

Näyttelyissä oli kiva päivä. Näkipä taas paljon kavereita, tuttuja ja oli kiva tutustua uusiin ihmisiin ja koiriin :-)
Faunalle tietysti teki hyvää olla "suuressa maailmassa". Se sammu heti kun päästiin pois paikanpäältä ja nukku koko loppupäivän. Hyvää reeniä kaikin puolin molemmille. Itse huomasin puutteeni Faunan esittämisessä ( valokuvat kertoo kaiken ), eli reeniä ja reeniä.

Niin meidän kehä oli bokseri kehän vieressä ja enpä oo ennen sellaista villinlännen menoa näyttelyissä nähnyt 8-O  Siellä lensi lelut, namit, vinkulelut ja ties mitkä.... Parson kehän tuomari jo sanoi viereiseen kehään että nyt loppuu tuo touhu! Bokseri kehä oli kuin vappu keskustorilla.