maanantai-ilta kului mukavasti BH tähtäimessä opissa. Kiitos Pialle.
Taas tuli niin paljon ajateltavaa ja opittavaa, että huh huh. Seuraamista täytyy treenata ja paljon. Ja alamme siitä ekasta askeleesta, koska Flora on alkanut hieman väistää mun ekaa askelta. Se taas johtuu siitä, kun itse nollaan pieleen mennyttä sivulletuloa, niin potkin kintuillani mihin sattuu " ravistelen itteeni". Kai sitä nyt pieni koira alkaa väisteleenkin, kun ei tiedä mihin toinen alkaa monojaan huitoa. Seuraamista tehdään pienissä pätkissä, että saadaan paljon onnistumisen riemua. Pia suositteli sellaisia minuutin reenejä, kun Flora on vielä niin nuori eikä oo paljoo tokoa harrasteltu. Ei voi kukaan väittää etteikö siihen löytyis aikaa!!
Positiivisen puolen palautetta saatiin sivulle tulosta. Siinä kuulemma Flora on niin ihanan terävä :-) Mä harrastankin niitä tosi paljon, kun itsekkin tykkään sen sivulle tulosta.
Tykkään tietty aina tehdä niitä helppoja tehtäviä. Oli se sitten tokoa tai agia. On niin kiva saada niitä onnistuneita suorituksia, ja niissä vaikeissa kun on niin kova vääntäminen. Kai sitä pyrkii menemään siitä mistä aita on matalin ;-)
Treenattiin me ihmisryhmääkin. Se meni hyvin, kiertämiset oikeelta ja vasemmalta hyvin. Istuminen meni hyvin, paitsi Leenalla oli jotain mega herkkua taskussa, kun täytyi käydä tasku tarkastaas lopuksi ;-)

Seuraava BH-treeni meillä onkin kaupungissa, no ihan toki vaan Ylöjärvellä, mutta kuiteskii.

Terveystilanne; koirat on vielä tämän viikon levossa. Toivotaan että päästään pian normaaliin lenkitys ja treenaus systeemiin. Koirat alkaa jo revetä liitoksistaan.