tänään oli useampia pentujen ihailijoita, ja pennut ottivat kaiken ilon irti asiasta ;-) Miten ihanaa onkaan maistella erimakuisia varpaita ;-) eli varsinainen riemupäivä kakaroilla. Nyt ne nukkuu kaikki, kun on päivä riehuttu. Huomenna on sitten pennuilla neuvola päivä :-) ja ikää on tullut seitsemän viikkoa täyteen. Eli haikeus koittaa täällä meillä, pennuista puhutaan meillä vielä pitkään ja hartaasti.
No tuli sitten tänään heikkohetki Peppiinan kanssa jutellessa pentujen muutosta uusiin koteihinsa. Peppiina aina tulee niiin surulliseksi, kun jutellaan pentujen pois muutosta, siinä kyyneleet valuu valtoimenaan... Peppiina haluais niin paljon omaa koiraa, niin lupasinpa sitten, että Floran seuraavasta pentueesta meille jää pentu 8-) Toivottavasti seuraava pentue on yhtä hyvä, kuin tämä niin ei se aikuisten oikeesti oo edes huono vaihtoehto ( me ollaan Jarin kanssa jo painittu tämän pentueen kanssa pentukuumeesta ).
Peppiina on kovasti opettanut pennuille istumista ja seisomista. Jari aina Peppiinalle sanoo, ettei ne voi vielä osata, mutta kaikki pennut istuu kiltisti Peppiinan edessä :-) Joko nää pennut on huippu viisaita tai Peppiina huippu kouluttaja :-)
Toivottavasti näitä pentuja pääsee näkemään usein, tai edes kuulemaan kuulumisia. Ikävä niitä tulee.